Betonblokken metselen

Door beton te gieten ontstaan betonblokken. Dat wil zeggen Portland cement en aggregaat, zand en fijn grind. Deze blokken worden geproduceerd met een holle ruimte om het gewicht te verminderen en isolatie te verbeteren. Door het gebruik van deze bouwblokken kunnen structuren worden gebouwd in traditioneel metselwerk.

In het gebruik zijn ze makkelijk te verwerken doordat ze te verkrijgen zijn in lichtgewicht. Ze zijn uitermate geschikt voor kleine wandjes, het maken van een garage of andere kleine ruimtes in uw huis of kantoor. De betonblokken zijn te gebruiken voor dragende en niet-dragende muren. U kunt er diverse muren mee metselen. Denk bijvoorbeeld aan een keermuur of een scheidingsmuur.

Zwaar werk om betonblokken te metselen

Daarnaast zorgen zij voor een perfecte isolatie van uw huis of interieur. Ze zijn niet te duur en zeer makkelijk schilderbaar. Wilt u de mogelijkheden bespreken om betonblokken te laten metselen voor uw persoonlijke situatie, neem dan vrijblijvend contact op met de Metsel Concurrent. Of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel!

Op deze website vindt u veel informatie over metselen. Aan de ene kant vinden wij het belangrijk u volop te informeren. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat er tegenwoordig steeds meer door de mensen zelf wordt gedaan. Klussen staat op nummer 3 qua vrije tijdsbesteding. Mocht u echter geen zin of tijd hebben. Of is deze “klus” niet aan u besteedt, laat ons het dan voor u verzorgen.

Voor inzicht in de kosten omschrijft u uw wensen op het offerteformulier en binnen 2 werkdagen weet u hoeveel u bij ons kwijt bent.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: