Buitenmuur metselen

Om een muur te metselen is een stevige fundering nodig. Als de fundering gestort is kan men de metsel profielen gaan stellen (voorbereiden), deze profielen geven middels een touwtje de maat en de hoogte aan van het metselwerk. U kunt zich voorstellen dat als dit niet correct wordt uitgevoerd de muur uiteindelijk scheef en niet waterpas is.

Als de gemetselde muur eenmaal staat kan men gaan voegen , we hebben al eerder op onze site gesproken over de meest voorkomende voegen. De  lint voeg en een stoot voeg,  beiden worden vol geduwd met een vrij droge specie.  Dit is een vrij droge substantie omdat de specie natuurlijk niet uit de voegen mag lopen. Als de hele muur gevuld is kan men deze na borstelen met een droge stoffer. Vervolgens kunt u nadenken over het laten impregneren van uw nieuw gemetselde muur.

Hierdoor blijven uw stenen langer bestand tegen weersinvloeden en vochtschade binnen de woning wordt door het impregneren tot een minimum beperkt.

Wij kunnen voor u een buitenmuur metselen in een zeer kort tijdsbestek.

Uw buitenmuur metselen is een heel belangrijk onderdeel van uw huis!

Omdat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring zal het metselen van een muur snel kunnen worden voltooid. Wij kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld een barbecue metselen.

Heeft u een vakkundig metselaar nodig met verstand van het metsel vak? Of wilt u eerst een deskundig advies? Dat kan allemaal bij ons, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte opvragen. U ontvangt binnen uiterlijk 2 werkdagen bericht van ons. Wellicht tot ziens als klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: