Fundering metselen

Een fundering metselen? Als u een fundering gaat metselen is het belangrijk om een bredere gleuf te graven dan bij een betonnen fundering. Het beste is om een gleuf te graven van 120 cm breed en 60 cm diep. Dit kan met de hand of met een graaf machine . In de hoeken van de gleuf worden de metselprofielen gesteld.

Belangrijk is dat de grondlaag goed aangestampt is i.v.m. verzakkingen. Het metselen van een fundering gaat vaak erg snel en is daarom erg goedkoop en kosten-efficient. Ons advies met betrekking tot het metselen van de fundering is de volgende: zorg voor een goede en precieze maatvoering. Neem uitgebreid de tijd om alle maten precies en nauwkeurig uit te zetten.

Alles valt of staat met het metselen van een stevige fundering

U wilt natuurlijk niet dat uw fundering uit het lood staat.

Als u een goede gemetselde fundering heeft dan zult u daar in de toekomst profijt van hebben. Bijvoorbeeld bij het stellen van uw kozijnen. Dit kan bij een goede fundering veel rechter gerealiseerd worden.

Zorg dus voor een goed gemetselde fundering. Wilt u hier advies over of wilt u een fundering laten metselen neem dan contact op met metselbedrijf Metsel Concurrent. U kunt uiteraard ook door ons een offerte laten maken. Omschrijf uw opdracht uitgebreid; waar dient de fundering voor, afmetingen fundering en waar bestaat de grond uit. Met deze informatie verzorgen wij binnen maximaal 48 uur (na ontvangst) een kosten specificatie.

Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

 

Een fundering metselen laat u doen door erkende metselaars !

Onze erkenning bij Bouwplaza: