Gevel onderhoud

De Metsel-Concurrent is gespecialiseerd in het onderhoud en reinigen van gevels. Gevel renovatie is de om deze terug brengen in de originele staat of deze nu vol met scheuren zit of volgespoten met graffiti, wij zorgen er voor dat u weer een mooie buitenmuur  krijgt. Ook kunnen wij deze van nieuwe voegen voorzien als deze verzand of oud zijn.

Wat wij aanraden is dan ook altijd de gevel te impregneren zodat deze weinig tot geen vuil meer aantrekt en vasthoudt, uw gevel is dan na renovatie ook geheel water afstotend.

Wij krijgen ook vaak de vraag of we een schoorsteen renovatie of een dakinspectie uitvoeren, wij kunnen in de geval positief antwoorden, ook schoorsteen renovatie en een dak inspectie hoort bij ons dienstenpakket.

Om een nog beter idee te krijgen van onze werkzaamheden kunt u op de projectpagina foto’s bekijken van de projecten die wij bij verschillende opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Met behulp van het onderhoud kunt u het exterieur van uw huis grotendeels bepalen. De gevel van een huis bepaalt in grote mate het aanzicht van uw huis.

Wanneer u de buitenmuur slecht onderhoudt dan heeft dit zelfs zeer nadelige gevolgen voor de waarde van uw huis. Het is dan ook aan te raden om éénmaal in de twee jaar gebruik te maken van onze dienstverlening in gevel onderhoud.Wij zullen de muur schoonmaken met een lage druk vocht straal techniek of met een hoge druk reiniger. In het geval van graffiti en andere bijzonderheden kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zullen dan een plan op maat maken. Wat erg fijn is aan gevel onderhoud is dat het resultaat direct zichtbaar is. Voorbeelden vindt u op de website.

Het onderhoud van uw gevel is heel belangrijk

Heeft u een vakkundig metselaar nodig met verstand van het metsel vak? Of wilt u eerst een deskundig advies? Dat kan allemaal bij ons, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte opvragen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: