Gevel stralen

Wanneer uw gevel erg vervuild is zult u deze moeten stralen. Het stralen van uw buitenmuur  zorgt ervoor dat de vervuiling verdwijnt zonder dat er onnodige schade aan de muur of voegen wordt berokkend. Een gevel stralen kan onder lage of hoge druk. Meestal wordt de voorkeur gegeven aan een lage straling in combinatie met een straal middel.

Oorzaken van vervuiling kan onder roet aanslag en graffiti zijn. Maar ook door de gevel een lange termijn niet te onderhouden kan het voorkomen dat vervuiling toeslaat onder invloed van de weersomstandigheden.

Benieuwd naar de kosten voor het stralen van uw gevel

Als u uw gevel wilt laten stralen of u wilt een goed gevel onderhoud dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw muur grondig reinigen zodat het exterieur van uw huis weer in top conditie is. Het is ook handig dat u dit bespreekt met uw buren. Wellicht kunt u samen een opdracht geven en hiermee de kosten delen.

Heeft u een vakkundig metselaar nodig met verstand van het metsel vak? Of wilt u eerst een deskundig advies? Dat kan allemaal bij ons, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt binnen maximaal twee werkdagen een kosten specificatie. Op onze projectfoto’s kunt u een kijkje in onze keuken nemen en wellicht dat u inspiratie opdoet.

Onze erkenning bij Bouwplaza: