Metselaars prijzen

Onze metselaars zijn allemaal in het bezit van hun metsel diploma’s. Na jaren scholing te hebben gevolgd op de metselaars opleiding hebben ze nu hun zelfstandige plek in de bouw (bij ons) gevonden. Metselen is niet zomaar een muurtje opbouwen, of een pilaartje neer zetten. Er komt veel meer bij kijken dan u misschien denkt.

Een metselaar moet toch wel minimaal 5 jaar ervaring hebben om zelfstandig te mogen metselen. De jaren daarvoor zal de metselaars leerling altijd met een leermeester op pad zijn die hem het metselen leert en de fijne kneepjes hiervan.

Voor metselwerk prijzen en dan de voordelige, bent u bij ons op de juiste plek. Wij leveren vakwerk tegen een betaalbaar tarief. Metselen is een ambacht dat teruggaat tot in de tijd van de Romeinen. Uiteraard is er in de loop der jaren veel veranderd maar het principe van stenen op en tegen elkaar plaatsen met daartussen specie om er één stevig geheel van te maken, dat staat nog altijd als een huis!

Voor het metselen  van een muurtje kunt u bij ons al terecht maar voor alle metsel gerelateerde werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Dus voor restauratie, onderhoud en nieuwbouw, u kunt altijd een beroep op ons doen.

Prijzen voor metselen

Bij de Metsel-Concurrent werken, zoals eerder gezegd alleen, ervaren metselaars die metselwerk leveren tegen prijzen die vast staan. U weet dus wat het vaste uurtarief is. Hierdoor komt u achteraf niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Ontdek snel onze tarieven door online vrijblijvend een offerte aan te vragen. U zult er dan al snel achter komen dat wij zeer voordelig zijn. U kunt zich voorstellen dat u uiteraard beter af bent met metselaars die hun vak verstaan. Zij werken door hun opgebouwde ervaring, snel en accuraat.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek uw voordeel!

Onze erkenning bij Bouwplaza: