Metselbedrijf

Metselbedrijf de Metsel-Concurrent is een jong middelgroot metselbedrijf dat nu zo’n 20 jaar bezig is op de metsel markt. En met ruim 25 vakkundige metselaars kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden. Wij stellen onszelf als metselbedrijf ten doel te blijven innoveren, verbeteren en te trainen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste technieken in het metselwerk.

Zo kunnen wij ook u, de klant, op de meest optimale manier voorzien van advies met de laatste ontwikkelingen.

Dus bent u op zoek naar ervaren en voordelige metselaars? Dan bent u bij de Metsel-Concurrent aan het juiste adres. Wij houden ons bezig met alle metsel-gerelateerde werkzaamheden, zoals renovatie en onderhoud. Onze metselaars bieden u vakmanschap tegen betaalbare prijzen, ook voor gevel voegen alleen kunt u bij ons terecht. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en breed. Van siermetselwerk tot het uitvoeren van complete renovaties. Werkelijk alles is mogelijk bij ons.

Kies voor een erkend metselbedrijf !

Wij zijn vooral werkzaam in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.Zo voeren wij werkzaamheden uit van een pilaar metselen tot aan een schuur metselen

Wilt u weten of wij ook metselwerkzaamheden bij u in de buurt uitoefenen? Wilt u meer informatie over ons bedrijf, of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Wacht niet langer en neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zoekt u een erkend metselbedrijf dan bent u bij ons op het juiste adres!

Onze erkenning bij Bouwplaza: