Metselen

Wij werken met ruim 25 vakkundige metselaars en kunnen u een breed dienstenpakket aanbieden. Wij stellen onszelf als metselbedrijf ten doel te blijven innoveren, verbeteren en te trainen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste technieken in het metselwerk. Zo kunnen wij ook u, de klant, op de meest optimale manier voorzien van advies met de laatste kennis op zak.

Wat komt er bijvoorbeeld bij kijken als u zelf muren gaat metselen of bij gevel onderhoud?

Muren kun je metselen in verschillende verbanden. Bij een metselverband worden de stenen op een bepaalde manier naast en op elkaar gemetseld. Hiervoor wordt metselspecie gebruikt, dat is eigenlijk de lijm waarmee je de stenen aan elkaar verbindt. Dit zorgt ook voor de stevigheid van de gevel. Het meest gebruikte metselverband is halfsteens.

Voor al uw metselwerk  kunt u altijd terecht bij de Metsel-Concurrent. Wij zijn van alle markten thuis voor het metselen in en rondom uw huis .

Goed metselen is niet zo makkelijk als het lijkt

Daarom zijn al onze medewerkers vakbekwaam, gediplomeerd, communiceren makkelijk en hebben iedere dag weer zin in hun werk. Overtuig uzelf door over onze website te surfen om enerzijds meer informatie te lezen en anderzijds wellicht inspiratie op te doen door het bekijken van onze project foto’s.

Bent u benieuwd geworden naar de kosten voor uw metselproject? Omschrijf uw opdracht zo uitgebreid mogelijk op het offerteformulier en binnen twee werkdagen weet u waar u bij ons aan toe bent.

Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: