Referenties Metsel-Concurrent

Muur metselen

Eindelijk hadden we dan samen met de buren een oplossing om onze tuinen te scheiden een muur laten metselen leek ons een prima idee. Even google en wij kwamen bij de metsel concurrent terecht wij hadden een online offerte aanvraag ingevuld en kregen na een dag een telefoontje om een afspraak te maken zo gezegd zo gedaan. De metselaars hebben prima werk verricht en waren met 2 dagen klaar inclusief voegen. Super bedankt !!!! gr Jos en Amy uit Houten Utrecht

Voegen

Wij hebben een huis uit de jaren 50 en de voegen van ons huis lieten los en vielen naar beneden. De eigenaar van de metsel concurrent vertelde ons dat deze eruit gehakt moesten worden en dat er dan opnieuw gevoegd moesten worden een hele klus dus. Maar we hebben de metselaars van de metsel concurrent dit werk laten uitvoeren en het lijkt wel of we een nieuw huis hebben.
Dank jullie hartelijk hoor . D v.d Broeker Amsterdam

Metselbedrijf

Als u een goed metselbedrijf nodig heeft dan bent u bij dit metselbedrijf wel echt op het goede adres. Zeer beleefde metselaars en super service werken netjes en snel.
Gr Aad van zorguiterlijk in Hoofddorp Noord Holland

Aanbouw metselen

Na enig speurwerk hebben wij de metsel concurrent ingeschakeld als metselbedrijf om ons nieuwe aanbouw te metselen voor de binnen en buiten muren. Na enige dagen waren de mannen klaar en was het resultaat buiten ons verwachting netjes gedaan hoor .
Gr steven

Reparatie metselwerk

Jongens bedankt voor het repareren van de schade aan mijn gevel toppie gedaan
Thanks Heleen uit Beverwijk nh

 

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij Bouwplaza: