Vijver metselen

U heeft al jaren de wens een vijver te metselen in uw tuin en u heeft besloten om zich te oriënteren. Er zijn een aantal zaken waar u rekening moet houden met het laten plaatsen van een vijver. U zal de juiste ligging moeten bepalen. Staat de vijver in de volle zon of in de schaduw of zelfs onder een boom ? De locatie is het best als u kiest voor een plek, liefst deels in de zon en deels in de schaduw.

In verband met de pomp is het noodzakelijk electriciteit in de buurt te hebben, ook met oog op de verlichting. En niet alleen moet er electriciteit aanwezig zijn maar u moet zich ook bedenken dat de waterleiding dicht in de buurt van uw vijver moet zijn. Als de plek bepaald is zijn er andere zaken waar over nagedacht moet worden. Zoals de diepte en de vorm. Dit is afhankelijk is het belangrijk te weten; wat voor soort wenst u?

Een sier-, een koi- of steur vijver, een zwem vijver?

Er moet natuurlijk een stevige fundering komen van gegoten beton en gevlochten staal voordat het metselen van de vijver kan beginnen. Om een vijver te metselen kunnen het beste kalk zandstenen worden gebruikt dit omdat deze veel vocht kunnen absorberen.

Een waterdichte vijver laten door de Metsel-Concurrent

U heeft het gelezen. Er zijn nogal wat vragen te beantwoorden en voorwerk te verrichten voordat u excact aan kunt geven wat uw wensen zijn.Wij denken graag met u mee. Vul het offerte aanvraagformulier  in en omschrijf zo uitgebreid mogelijk uw wensen. Wij willen en kunnen u uiteraard adviseren. Surft u voor inspiratie of informatie nog verder over onze site. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: