Voegen schoonmaken

Denkt u erover om uw voegen schoon te maken van de muren van uw woning? Dan bent u hiervoor bij ons, de Metsel-Concurrent, helemaal op de juiste plek. Onze metselaars doen dit op zeer vakkundige en professionele wijze. Metselen is van oudsher een ambacht vak. De stenen kunnen na jaren blootgesteld te zijn aan de weersomstandigheden, een verouderd en zelfs smerig beeld geven. Op zich is het opknappen van uw gevel altijd lonend.

Afhankelijk van de staat van de stenen en het voegwerk kunnen wij voor u de muren reinigen (hoge druk of zandstralen) of repareren. Als het voegwerk scheuren vertoont of het is afgebrokkeld werkt het het best om deze in zijn geheel te verwijderen. Dit doen wij door de voegen eruit te slijpen of eruit te hakken. Dit is inderdaad een hele klus maar voor het behoud en aanzicht van uw huis en de te verwachten vochtproblemen binnenshuis, adviseren wij u echt na te denken over het laten repareren van uw voegen.

Stenen hebben een zeer lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Tussen de stenen daarintegen moeten worden schoongehouden en eventueel worden geverfd. Wanneer voegen te lang niet zijn onderhouden is een grondige reiniging vereist. U kunt ze zelf schoonmaken maar u kunt het schoonmaken ook uitbesteden aan ons.

Wij zullen ervoor zorgen dat uw voegen zo schoon zijn dat uw muur er weer als nieuw uitziet. Een kleine investering zorgt ervoor dat het aanzicht van bijvoorbeeld uw gevel er goed uitziet. Ook wanneer u een huis wilt gaan verkopen kan het schoonmaken van de  zorgen voor een goede indruk bij mogelijke kopers.

Laat uw voegen reinigen zodat ze weer nieuw lijken

Heeft u een vakkundig metselaar nodig met verstand van het metsel vak? Of wilt u eerst een deskundig advies? Dat kan allemaal bij ons, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een kosten indicatie van ons.

Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: